Κεμζούρα: Οι διαιτητές να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στον αγώνα με τη Φενέρ

Κεμζούρα: Οι διαιτητές να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στον αγώνα με τη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (2/1, 21:00) και ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε το γεγονός ότι η EuroLeague αναγνώρισε διαιτητικά λάθη σε βάρος των Τούρκων στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια

4995709
Ο Κεμζούρα τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και ρωτήθηκε αρχικώς για το γεγονός ότι η EuroLeague αναγνώρισε διαιτητικά λάθη σε βάρος της Φενέρ στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ και κόντρα στη Βαλένθια.

«Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Ο Λιθουανός προπονητής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Βασίλης Σπανούλης να γίνει αρχισκόρερ της EuroLeague στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε:

«Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τις απουσίες στην front line της Φενέρ, είπε: «Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης