Ερ. Αστέρας: Δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα λόγω επεισοδίων, αντιδρά η Μπουντούτσνοστ

Ερ. Αστέρας: Δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα λόγω επεισοδίων, αντιδρά η Μπουντούτσνοστ

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα, φοβούμενη για την ασφάλειά της, και η Μπουντούτσνοστ αντέδρασε

033_6109688_5dfa6cab2fca4
Το ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ Μπουντούτσνοστ και Ερυθρού Αστέρα που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα (30/12, 18:00) δεν θα γίνει, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης, το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο Μαυροβούνιο, μετά την ψήφιση νόμου από την Βουλή, που αφαιρεί τα περιουσιακά στοιχεία της ορθόδοξης Σερβικής Εκκλησίας, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κι επεισόδια στην Ποντγκόριτσα.

Κι ενώ η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα είχε φτάσει μέχρι την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, τελικά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, φοβούμενη την ασφάλειά της και ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι, αίτημα το οποίο προς το παρόν δεν έχει γίνει δεκτό.

«Η απόφαση πάρθηκε για λόγους ασφαλείας, καθώς δεν υπήρχαν διαβεβαιώσεις πως θα υπήρχε εγγυημένη ασφάλεια στην Ποντγκόριτσα. Κανένας παράγοντας από την ομάδα, οι παίκτες ή ο κόουτς Σάκοτα δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας είπε πως σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση», ανέφερε το «rts.rs».

Η Μπουντούτσνοστ με τη σειρά της έβγαλε ανακοίνωση και τόνισε πως «μας αρέσει να παλεύουμε στο παρκέ. Περιμένουν τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο στις 18:00».
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης