NBA: Εντυπωσιακή επιστροφή για τον Ντόντσιτς και νίκη για τους Μάβερικς

NBA: Εντυπωσιακή επιστροφή για τον Ντόντσιτς και νίκη για τους Μάβερικς

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να επιστρέφει μετά από δύο βδομάδες και να φτάνει μια ανάσα από το triple double, οι Μάβερικς επικράτησαν των Σπερς με 102-98 στο ντέρμπι της Δύσης

foto-mavs
Σαν να μην έλειψε μια μέρα. Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Ντόντσιτς με τον Σλοβένο να επιστρέφει μετά από περίπου 15 μέρες και να οδηγεί τους Μάβερικς στη νίκη επί των Σπερς με 102-98.

Και τους οδήγησε χάνοντας μόλις για δύο ασίστ το triple double και φτάνοντας συνολικά τους 24 πόντους. Με τη νίκη αυτή οι... καουμπόηδες έφτασαν το 20-10 συνεχίζοντας την εξαιρετική τους χρονιά, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 12-18 και θα πρέπει να αλλάξουν σύντομα εικόνα αν δεν θέλουν να πάει χαμένη η χρονιά.

Στα του αγώνα όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν άνετα τη νίκη και ουσιαστικά την πήραν, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ανατρέψουν τα πάντα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 4 αλλά ως εκεί.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντόντσιτς με 24 πόντους, ενώ πήρε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 8 ασίστ και τον ακολούθησε ο Χάρνταγουεϊ με 17. Για τους ηττημένους ο ΝτεΡόζαν είχε 21, ο Γκέι 18 και ο Όλντριτζ 17, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.


San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Full Game Highlights | December 26, 2019-20 NBA Season
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης