Ολυμπιακός: Μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία
Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε σε μηνύσεις για δωροδοκία προς τους πέντε διαιτητές του αγώνα στο Βόλο και έχει ήδη κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου!
Συγκεκριμένα έγιναν μηνύσεις προς τους διαιτητές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για δωροδοκία και έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου, η οποία λήγει απόψε (23/12) στις 23:59. Οι ίδιοι οι διαιτητές ενημερώθηκαν σχετικά από την ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για τον ρέφερι Φωτιά, τους βοηθούς του Σάββα και Φίλο, τον 4ο Φωτιάδη και τους Ευαγγέλου - Φωτόπουλο που ήταν στο VAR. Μετά από αυτήν την εξέλιξη στις τάξεις των διαιτητών επικρατεί ακόμα πιο μεγάλη αναστάτωση ενώ σε θεσμικό επίπεδο έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την επ' αόριστον αποχή τους! Ο Ολυμπιακός πάντως από μέρους του είχε προϊδεάσει από την Κυριακή ότι θα έκανε μηνύσεις και αγωγές.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους