Σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην Πάτρα ήρθαν Προμηθέαςκαι Ιωνικός Νίκαιας.
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα ενισχυθεί με τον ήδη τρεις φορές ΜVP σε 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που στα 35 του είναι μακράν ο κορυφαίος σέντερ στην ΕΚΟ Basket League.
Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και πλέον ήρθε και η οριστική συμφωνία, που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Το κενό του Γιώργου Μπόγρη θα καλυφθεί με... αναβάθμιση, καθώς ο σέντερ από το Κιλκίς θα δώσει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση και αυξάνει τις πιθανότητες των Πατρινών για διάκριση στο EuroCup, όπου ο Προμηθέας πέρασε στην φάση των «16».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.