Απόλυτα ξεκάθαρη η στάση της ΑΕΚ στο θέμα του Σαντ-Ρος, με τους ανθρώπους της να τονίζουν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται
Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχαςγια τονΣαντ-Ρος, έφερε την αντίδραση της ΑΕΚ, που ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται.
Συγκεκριμένα, κύκλοι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρουν πως ο Κουβανός δεν πωλείται, ειδικά μεσούσης της περιόδου.
«Δεν παραχωρείται ούτε ο Σαντ-Ρος, ούτε κανένας άλλος παίκτης μας στα μέσα της σεζόν», τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας.
Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος φόργουορντ υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2021.
Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν παράπονα και από τη στάση του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε με τον Σαντ-Ρος προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για εκείνον.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.