Αστέρας Τρίπολης: Κινδυνεύει με 3 αγωνιστικές ο Πασαλίδης, μετά την έφεση του Σιμιτζόγλου

Αστέρας Τρίπολης: Κινδυνεύει με 3 αγωνιστικές ο Πασαλίδης, μετά την έφεση του Σιμιτζόγλου

Με ποινή μεγαλύτερη ή ίση των τριών αγωνιστικών κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, μετά την έφεση που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην αρχική απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League

4903376
Το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη για το μαρκάρισμά του πάνω στον Γκιγιέρμε, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμοτζόγλου, άσκησε έφεση σε αυτήν την απόφαση κι έτσι ο Έλληνας αμυντικός κινδυνεύει με ποινή μεγαλύτερη ή ίση των τριών αγωνιστικών.

Σημειώνεται, ότι ο Πασαλίδης είχε μείνει εκτός της προχθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ εκτείοντας την ποινή του, ωστόσο πλέον αναμένεται να υποχρεωθεί και σε επιπλέον αποχή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε έφεση κατά της υπ΄αριθ.275/17.12.2019 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης