Γκουαρδιόλα: «Είμαστε θύματα της επιτυχίας μας»

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε θύματα της επιτυχίας μας»

Την δίψα αλλά και την ανάγκη συγκομιδής 100+ βαθμών προέταξε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ως «κλειδί» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

pepe_ar
Στο -17 είναι η απόσταση των «πολιτών» από την Λίβερπουλ στον βαθμολογικό πίνακα, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς, αναμετράται απόψε με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ έχουν μπροστά τους και την Λέστερ η οποία... σκόνταψε χθες στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Νόριτς, έμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο και πλέον, οι πρωταθλητές Αγγλίας με νίκη τους επί των «κανονιέρηδων» μπορούν να πλησιάσουν στο -1 από τη δεύτερη θέση.

Ο τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου και ουσιαστικά εξήγησε το πως η δική του νοοτροπία, η νοοτροπία που υπηρετεί η Σίτι δηλαδή, έχει αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στην Premier League.

Συγκεκριμένα είπε, μεταξύ άλλων: «Όταν ήρθαμε εδώ, 85 βαθμοί ήταν αρκετοί για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Πλέον, χρειάζονται τουλάχιστον 100.

Η Λίβερπουλ κάνει τέτοια «τρελή» πορεία για δεύτερη σερί χρονιά και το ότι δεν έχει πάρει πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια, εντίνει τη δίψα γα τον τίτλο.

Στην πρώτη μου χρονιά, μαζέψαμε 75 βαθμούς και τερματίσαμε τρίτοι. Υπήρχαν μόλις τρεις παίκτες στα αποδυτήρια που ήταν πρωταθλητές, όλοι οι άλλοι ήθελαν να "γευτούν" την γλύκα του τίτλου».

Κλείσιμο
Πλέον οι παραδοχές και οι επεξηγήσεις του Γκουαρδιόλα για ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου γίνονται πολύ έντονες και συχνές για να είναι απλά mind games...


Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης