Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Αναβλήθηκε αγώνας μπάσκετ της Α2 λόγω βροχής
Όσο κι αν φαντάζει αστείο, εν έτει 2019 στην Ελλάδα, αγώνας της Α2 μπάσκετ αναβλήθηκε λόγω βροχής, καθώς το κλειστό του Μετς είχε γεμίσει νερά
Κάθε φορά που λέμε ότι στην Ελλάδα τα έχουμε δει όλα, πάντα έρχεται κάτι καινούριο για να μας διαψεύδει.
Νέο περιστατικό που μπορεί να περάσει ως ένα από τα κορυφαία του Σαββατοκύριακου είναι αυτό που συνέβη στο κλειστό του Μετς πριν από την αναμέτρηση του Παγκρατίου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για την 11η αγωνιστική της Α2.
Από την έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Αττική και σε συνδυασμό με την οροφή του γηπέδου που προφανώς έχει θέματα συντήρησης, το παρκέ είχε γεμίσει με μικρές λίμνες και άμεσα βγήκαν οι σφουγγαρίστρες και οι κουβάδες.
Ωστόσο, η κατάσταση δεν μπορούσε να διορθωθεί και ως εκ τούτου οι διαιτητές έκριναν ότι η διεξαγωγή του αγώνα ήταν αδύνατη και θα προκαλούσε κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οπότε και αποφάσισαν την αναβολήτου αγώνα.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.