Κουφός: «Είπα στον Πιτίνο πως είμαι ανοιχτός για την επιστροφή στην Εθνική»

Κουφός: «Είπα στον Πιτίνο πως είμαι ανοιχτός για την επιστροφή στην Εθνική»

Ο Κώστας Κουφός  σχολίασε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα και παραδέχθηκε ότι απολαμβάνει να παίζει με τον Βασίλη Σπανούλη

Koufos
O σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Rabbi του Ισραήλ, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτηση του: «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Η οικογένειά μου είναι από την Ελλάδα, από την Καλαμάτα. Είναι τιμή μου να παίζω με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Πρόσθεσε δε πως: «Απολαμβάνω να παίζω με παίκτες όπως ο Σπανούλης. Θα ήθελα πολύ να έχω παίξει και στο πλευρό του Διαμαντίδη. Έδινε τις άλεϊ ουπ πάσες και οι ψηλοί γίνονταν καλύτεροι μαζί του. Ο Σπανούλης, ο Ζήσης και πολλοί άλλοι Έλληνες θρύλοι... Από τον Σπανούλη θαυμάζω το πώς προσεγγίζει το παιχνίδι. Προετοιμάζει τα πάντα.

Νομίζω πως πάντα βάζει το ένα συγκεκριμένο πόδι του στο παρκέ πρώτο, δεν θυμάμαι αν είναι το αριστερό ή το δεξί. Του είχα "χαλάσει" αυτή τη ρουτίνα και απολογήθηκα, ήμουν μόνο 19 ετών τότε. Έμαθα πολλά από εκείνον, είμαι ευλογημένος που έπαιξα με αυτούς τους παίκτες».

Ο Κουφός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα: «Είμαι ανοιχτός κάθε καλοκαίρι. Ό,τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή, μένει εκεί. Αυτό είναι. Κάθε καλοκαίρι ήμουν ανοιχτός για να παίξω. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα, αλλά είμαι ανοιχτός κάθε καλοκαίρι. Ο Ρικ Πιτίνο μου έστειλε μήνυμα. Ήθελε να δει πού είμαι και του είπα πως είμαι ανοιχτός στην πιθανή επιστροφή μου. Είχε προσπαθήσει να με... στρατολογήσει στο Λούιβιλ. Έχουμε την ιστορία μας. Σέβομαι τον Ρικ Πιτίνο και το πώς προπονεί. Έχει εμπειρία από το ΝΒΑ, το κολεγιακό μπάσκετ και την Euroleague. Ελάχιστοι το έχουν αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης