Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Κολοβός, αποχώρησε προληπτικά ο Μπουζούκης
ΟΔημήτρης Κολοβός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο
Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες τουΠαναθηναϊκούεπέστρεψαν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του ξεκίνησαν την προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Λαμία. Ο Δημήτρης Κολοβός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε. Σε μία φάση, ο Γιάννης Μπουζούκης δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και αποχώρησε προληπτικά. Δεν έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να είναι διαθέσιμος.
Το πρόγραμμα περιέλαμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και διπλό με τακτική ενώ η έντονη βροχή ανάγκασε τον προπονητή του «τριφυλλιού» να δώσει εντολή για τέλος της προπόνησης νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.