Η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις ως την Τετάρτη για προπονητή

Η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις ως την Τετάρτη για προπονητή

Ο Ίλια Ίβιτς έχει προχωρημένες συζητήσεις με τρεις προπονητές και αναμένει απαντήσεις - Στη λίστα, αλλά ως τρίτη επιλογή ο Νίκολιτς - Προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ

ivic-pro
Μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ θέλει να έχει νέο προπονητή η ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει κορυφώσει τις επαφές του με τις επιλογές του και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις σε τρεις τεχνικούς αναμένοντας μέχρι την Τετάρτη τις απαντήσεις τους.

Στην μικρή αυτή λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Νίκολιτς, για τον οποίο ο Ίλια Ίβιτς έχει σχηματίσει καλή άποψη, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί την τρίτη κατά σειρά επιλογή. Οι δύο που προηγούνται στις προτιμήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι όμως πιο δύσκολες.

Σε όλους τους προπονητές με τους οποίους έχει μπει σε σοβαρές συζητήσεις ο Ίλια Ίβιτς έχει δώσει προθεσμία για απάντηση μέχρι την Τετάρτη, κάτι που δείχνει πως η ΑΕΚ «καίγεται» για να προσλάβει άμεσα προπονητή.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ανεξάρτητα από τον προπονητή τρέχει ήδη και το θέμα της απόκτησης στόπερ. Μάλιστα φέρεται να έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση αμυντικού που θεωρεί πολύ καλή και θέλει να την «κλείσει».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης