Σάλος από τη φωτογραφία Καλάθη-Βουγιούκα με το t-shirt κατά Ολυμπιακού

Σάλος από τη φωτογραφία Καλάθη-Βουγιούκα με το t-shirt κατά Ολυμπιακού

Η Θύρα 13 Ρόδου υποστηρίζει ότι η φωτογραφία ελήφθη χωρίς να το αντιληφθούν οι δύο παίχτες - Βουγιούκας: Δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μου

kalathis-vougio
Σάλος προκλήθηκε αργά βράδυ της Κυριακής όταν στα social media κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του Ίαν Βουγιούκα και του Νικ Καλάθη παρέα με έναν οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού, να κρατούν ένα t-shirt στο οποίο αναγραφόταν «αντίο, εκεί στην Α2» και Red Chicken.

Ο πρώτος με τοποθέτησή του μέσω Twitter δεν ξεκαθάρισε αν πρόκειται για φωτομοντάζ ή όχι, αλλά τόνισε πως τέτοια μηνύματα δεν αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και εξέφρασε τον σεβασμό του για κάθε αντίπαλο.

fofoto-kalath


«Φώτοσοπ η όχι, η φωτό που κυκλοφορεί στα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες δεν αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης η στάση των Ίαν Βουγιούκα και Νικ Καλάθη, όπως έχει τεκμηριωθεί πολλαπλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Σεβόμαστε ισάξια όλους τους αντιπάλους μας. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη προωθεί την βία και εχθρότητα στο άθλημα που αγαπάμε», αναφέρθηκε στον επίσημο λογαριασμό του 34χρονου σέντερ.


Κλείσιμο



Θύρα 13 Ρόδου: Η φωτογραφία βγήκε χωρίς να το αντιληφθούν

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13 Ρόδου σχετικά με την επίμαχη φωτογραφία με τους Νικ Καλάθη και Ίαν Βουγιούκα.

Στην ανακοίνωσή του το κλαμπ της Θύρας 13 Ρόδου αναφέρει:

«O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το «φίλαθλο» μπασκετικό κοινό με τις «επιλεκτικές» ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Υ.Γ.1 Ραντεβού στις 6/12
Υ.Γ.2 Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι.
Υ.Γ.3 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης