Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: Ο Τόμιτς έκανε λάθος που παραιτήθηκε μπροστά στους παίκτες

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: Ο Τόμιτς έκανε λάθος που παραιτήθηκε μπροστά στους παίκτες

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Μίλαν Τόμιτς

2016127_zvezdafener-34_ls
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα «redstarbelgrade.rs» και φυσικά αναφέρθηκε και στους λόγους της απομάκρυνσης του Μίλαν Τόμιτς από τον πάγκο.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα: «Δεν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του με τους παίκτες, αλλά υπήρχε η αίσθηση πως δεν ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη η κατάσταση. Μετά την πρώτη ήττα, κάναμε κάποιες συζητήσεις, αναλύσαμε με εκείνον και το επιτελείο την κατάσταση, πήγαμε στο παιχνίδι με την Πριμόρσκα και κερδίσαμε με +26. Κι ύστερα, ήρθε η ήττα από την Μπούντουτσνοστ».

Για το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, κόντρα στην Κρκα: «Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, πρόκειται για καλούς και φιλόξενους ανθρώπους, αλλά το γήπεδό τους ήταν ένα γυμναστήριο σχολείου, κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ήρθε κι η ήττα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Μίλαν να γίνει πολύ συναισθηματικός. Έκανε ένα λάθος τότε, το οποίο στην πορεία προσπαθήσαμε να διορθώσουμε. Παραιτήθηκε μπροστά στους παίκτες στα αποδυτήρια. Αφότου μιλήσαμε μαζί για μερικά λεπτά, παραδέχθηκε πως αυτή η κίνηση ήταν λανθασμένη. Γύρισαν όλοι στο Βελιγράδι. Εκείνο το βράδυ μιλούσαμε για ώρες, κι αποφασίσαμε να πούμε στους παίκτες πως ήταν μια κίνηση με έντονο συναισθηματισμό, προκειμένου να ηρεμήσουμε την κατάσταση».

Για την στιγμή που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο: «Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη το πρωί της Τρίτης στις 10:00, αλλά ο Μίλαν με πήρε τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και μου ζήτησε να συναντηθούμε πριν από αυτή, το επόμενο πρωί. Κάναμε ραντεβού στις 8:00, όπου μου είπε ότι δεν μπορεί να ηγείται άλλο της ομάδας. Μου εξήγησε ότι βάσει των δικών του κριτηρίων, ήταν τέτοιο το λάθος του που αμφέβαλε αν μπορεί ξανά να επιβληθεί στους παίκτες. Προσπαθήσαμε τα πάντα, αλλά είμαι της άποψης πως είναι λάθος να προσπαθείς να κάνεις κάποιον να κάνει κάτι, που δεν θέλει πλέον».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης