Εθνική Νέων: Ήττα και αποκλεισμός από το Βέλγιο

Εθνική Νέων: Ήττα και αποκλεισμός από το Βέλγιο

Η Εθνική Νέων το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 κι από το Βέλγιο μένοντας εκτός Elite Round

capture_6_0
Ένα γκολ στο 93' υποχρέωσε την Ελλάδα στην δεύτερή της ήττα στα προκριματικά του Euro U19, μιας και γνώρισε την ήττα κι από το Βέλγιο με 1-0. Βέβαια, ακόμα και η ισοπαλία δεν έκανε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς την ίδια ώρα η Ισλανδία κέρδισε 2-4 την Αλβανία κι έπαιρνε όπως και να είχε την πρόκριση.

Η Εθνική Νέων, που παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη απέναντι στους Βέλγους, είχε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ χωρίς να τα καταφέρει, με τους αντιπάλους να μην απειλούν ιδιαίτερα. Ωστόσο κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως θα έληγε ισόπαλο και η Ελλάδα θα... πλήρωνε την βαριά ήττα από την Ισλανδία, τελικά στο 93' οι Βέλγοι βρήκαν το γκολ με τον Κάιπερς το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 1-0 αφήνοντας την Ελλάδα στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς. Βέλγιο και Ισλανδία με 9 κι 6 βαθμούς αντίστοιχα, πήραν την πρόκριση για την Elite Round από τον όμιλο αυτό.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Μανδάς, Λιάβας, Ζαγαρίτης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Βρακάς (72' Αθανασακόπουλος), Τζόλης, Μιχελής, Τζήμας (85' Τσακίρης), Σουρλής (79' Φακής), Βαγιαννίδης. 

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης