Κεμζούρα: Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες ότι πρέπει να «παλεύουν»

Κεμζούρα: Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες ότι πρέπει να «παλεύουν»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο και ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για την επικείμενη αντίπαλο της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει καλά στις προπονήσεις

4956852
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Γερμανία, όπου θα παίξουν τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας και κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε το παιχνίδι της Μπάγερν, τόνισε ότι οι παίκτες του δουλεύουν καλά στις προπονήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει περισσότερο physical το παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός προπονητής:

«Η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Παίζει σκληρό μπάσκετ, physical. Ίσως να παίζουν απλά, όμως, ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλά τον ρόλο του. Συχνά προσπαθούν να περάσουν τη μπάλα στην ρακέτα στον Μονρό. Έχουν το μέγεθος, αλλά έχουν και καλούς σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν. Επίσης, οι Λο και Λούσιτς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Οπότε, όπως είπα και πριν η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη καλή ομάδα».

Ερωτηθείς αν περιμένει οι παίκτες του να έχουν την ίδια πνευματική ετοιμότητα με εκείνη που είχαν στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, απάντησε: «Θα δούμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Χτες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και έχουμε και απόψε μία ακόμη. Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες το τι ζητάμε από εκείνους. Να παλεύουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Θέλουμε physical παιχνίδι με ένταση».

Τέλος, για το αν πιστεύει πως ο Γουίλι Ριντ -μετά και την καλή του εμφάνιση κόντρα στους Λιθουανούς- είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, απάντησε: «Θεωρώ πως ακόμη βελτιώνεται και μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και το ξέρει και εκείνος. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει!».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης