Προκριματικά Euro 2020, Φινλανδία - Λιχτενστάιν 3-0: Πρόκριση με Πούκι

Το εισιτήριο για το Euro 2020 πήραν οι Φινλανδοί μετά την εύκολη νίκη επί του Λιχτενστάιν, με τον Πούκι να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ - Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ των ματς

Ηταν σχεδόν σίγουρο μετά την ήττα της Βοσνίας από την Ελλάδα και είναι βέβαιο τώρα, μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν. Η Φινλανδία είναι και μαθηματικά στα τελικά του Euro 2020, πλέον, μετά το εύκολο 3-0 επί του Λιχτενστάιν, το οποίο λογικά θα ολοκληρώσει τον όμιλο χωρίς νίκη (υποδέχεται Βοσνία την τελευταία αγωνιστική). Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπυό ο Τουομίνεν και από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε ο Τεέμου Πούκι. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64' για το 2-0, γκολ και στο 75' για το 3-0 και οι Φινλανδοί πανηγυρίζουν για την πρώτη τους πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση!

Χαλαρή 4άρα η Νορβηγία
Την ώρα που η Φινλανδία νικούσε το Λιχτενστάιν και εξασφάλιζε το εισιτήριο για το Euro, η Νορβηγία διέλυσε τα Νησιά Φερόε, σε ματς για τον 6ο όμιλο, διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, καθάρισαν από το πρώτο 10λεπτο την υπόθεση νίκη, αφού στο 4' ο Ρετζίνιουσεν έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Φόσουμ έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, φυσικά, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν άλλα δύο γκολ, με τον Σέρλοθ να σκοράρει στο 62' και στο 65' ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr