ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Λέο Ζαμπά-Ατομικό για Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Λέο Ζαμπά-Ατομικό για Βέρνμπλουμ

Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή πριν μπει στο χειρουργείο - Αποφόρτιση η υπόλοιπη ομάδα

4952628
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη έσω μηνίσκου), ξεκίνησε θεραπείες μαζί με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έριξαν ρυθμούς, με πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά το δυνατό φιλικό στη Δράμα που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έριξαν ρυθμούς το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας να είναι αφιερωμένη στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση. Μετά το ζέσταμα και κάποιες δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και μετά μία χαλαρή άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ οι παίκτες πέρασαν αρκετό χρόνο στην πισίνα και το φυσικοθεραπευτήριο.

Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Κλείσιμο
Την Παρασκευή (15.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης