ΠΑΟΚ: Εκτός γηπέδων για 2-3 μήνες ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Εκτός γηπέδων για 2-3 μήνες ο Ζαμπά

Τους φόβους για σοβαρή ζημιά του Λεό Ζαμπά διέψευσαν οι εξετάσεις του Βραζιλιάνου καθώς έδειξαν πως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου

zaba-n1
Ούτε ευχάριστα, ούτε δυσάρεστα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Λεό Ζαμπά, που χτύπησε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας.

Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο ποδοσφαιριστής υποδέχτηκαν με ανακούφιση το νέο, αφού υπήρχαν ισχυροί φόβοι για ρήξη χιαστών.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε 2-3 μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης