Δόξα-ΠΑΟΚ 1-3: «Καθάρισε» στο Β' ημίχρονο

Δόξα-ΠΑΟΚ 1-3: «Καθάρισε» στο Β' ημίχρονο

Με τρία γκολ στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Δόξας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, στη Δράμα

4952443
Η δυνατή βροχή επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος της φιλικής αναμέτρησης και είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να το λήξει στο 35ο λεπτό.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ενώ στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έφτασε σε τρία γκολ.

Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με το αυτογκόλ του Ηλιάδη (57’), ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκας, ο οποίος δημιούργησε και πάσαρε στον Άκπομ για το 1-2 στο 64’, ενώ στο 73’ ο Λάμπρου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Όλα ξεκίνησαν από ωραία ενέργεια και μπαλιά του Σαλαμούρα, ο οποίος βρήκε τον Λάμπρου που βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (50’ Πλέγας), Οικονόμου (69’ Ρούτσης), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης και Παπαϊωάννου.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Βαρέλα (57’ Ντάικο), Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (66’ Γρόσδης), Πέλκας (66’ Σαλαμούρας), Ζαμπά, Στοχ (46’ Λάμπρου), Παναγιώτου (66’ Τάχατος), Καλουτσικίδης (46’ Τσιγγάρας) και Ακπόμ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης