Για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαίωσε ο Γιώργος Σαββίδης σε οπαδό της ομάδας στο Instagram
Στο προσκήνιο βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ το θέμα της αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ.
Ο Κροάτης μέσος αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ.
Αυτό το ποσό θα πρέπει να έχει καλυφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πρώτα ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρει με την πλευρά του διεθνούς μέσου.
Όσον αφορά τις αποδοχές του Μίσιτς, ο 25χρονος άσος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 400.000 ευρώ από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι καλύπτουν το 70% του συμβολαίου του με τα «λιοντάρια» (που φτάνει τις 700.000).
Ο Γιώργος Σαββίδης, με απάντησή του σε οπαδό της ομάδας, επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια για την αγορά του Μίσιτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες (με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ) και γενικά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς