Αποκλεισμός δέκα ετών στον αρχηγό των ultras της Βερόνα για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι

Αποκλεισμός δέκα ετών στον αρχηγό των ultras της Βερόνα για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι

Η ιταλική ομάδα αποφάσισε την δεκαετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο στον αρχηγό των φανατικών οπαδών της για το περιστατικό με τον Μάριο Μπαλοτέλι και τις μετέπειτα δηλώσεις του

Baloteli
Βαρύτατη ποινή αποκλεισμού εισόδου στο γήπεδο για 10 χρόνια αποφάσισε να επιβάλει η διοίκηση της Ελλάς Βερόνα στον αρχηγό των φανατικών οπαδών της, εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι στον αγώνα με την Μπρέσια.

Οι ultras της ομάδας επιτέθηκαν στον Ιταλό κάνοντας ήχους μαϊμούς και ο παίκτης της Μπρέσια σταμάτησε τη φάση, έπιασε την μπάλα και την κλώτσησε προς την εξέδρα, ενώ κατευθύνθηκε εξοργισμένος προς τα αποδυτήρια, την ώρα που συμπαίκτες και αντίπαλοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός των ultras Λούκα Καστελίνι δήλωσε ότι ο Μπαλοτέλι «Δεν θα είναι ποτέ αληθινά Ιταλός
», όπως επίσης ότι «Η Βερόνα έχει επίσης έναν νέγρο στο γήπεδο που επικροτήθηκε από τους οπαδούς μας. Υπάρχει πρόβλημα που τον λέω μαύρο; Θα έρθουν να μου κρεμάσουν κουδούνια για αυτά που λέω;».

Όσα συνέβησαν ανάγκασαν τους ανθρώπους της Βερόνα να λάβουν θέση και να αποκλείσουν τον αρχηγό των οπαδών τους από τους αγώνες της ομάδας για 10 χρόνια. Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Η Βερόνα αποφάσισε να τιμωρήσει τον κύριο Λούκα Καστελίνι και να τον αποκλείσει από τα ματς της μέχρι τον Ιούνιο του 2030. Λάβαμε αυτήν την απόφαση αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης και αξιολογώντας τον κώδικα συμπεριφοράς, καθώς αυτές οι σκέψεις είναι αντίθετες με την ηθική και τις αξίες μας».

Κλείσιμο
Η ρατσιστική επίθεση των οπαδών της Ελλάς Βερόνα και η αντίδραση του Μπαλοτέλι:



Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης