Super League 1: Επαφή Λυσάνδρου με Αυγενάκη για να οριστεί συνάντηση για το αθλητικό Νομοσχέδιο
Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του πρόσφατου Δ.Σ. της Super League 1 υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Μηνά Λυσάνδρου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα τον ορισμό θεσμικής συνάντησης για το νέο Αθλητικό Νομοσχέδιο
Μία θεσμική συνάντηση που είναι να οριστεί τις προσεχείς ημέρες. Μία επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας και εκπροσώπων των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητου, ΟΦΗ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Θέματα που θα συζητηθούν στην θεσμική συνάντηση, μεταξύ άλλων, είναι η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η συνάντηση θα οριστεί το συντομότερο δυνατόν και σε ημέρα και ώρα κοινής αποδοχής.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.