Super League 1: Επαφή Λυσάνδρου με Αυγενάκη για να οριστεί συνάντηση για το αθλητικό Νομοσχέδιο
Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του πρόσφατου Δ.Σ. της Super League 1 υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Μηνά Λυσάνδρου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα τον ορισμό θεσμικής συνάντησης για το νέο Αθλητικό Νομοσχέδιο
Μία θεσμική συνάντηση που είναι να οριστεί τις προσεχείς ημέρες. Μία επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας και εκπροσώπων των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητου, ΟΦΗ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Θέματα που θα συζητηθούν στην θεσμική συνάντηση, μεταξύ άλλων, είναι η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η συνάντηση θα οριστεί το συντομότερο δυνατόν και σε ημέρα και ώρα κοινής αποδοχής.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.