Στην λίστα του Ίλια Ίβιτς βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη διετία
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, καθώς ο Όγκνιεν Βράνιες είναι εκτός ομάδας και δανεικός, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πιθανότατα να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.
Σύμφωνα με το Sportime, στη λίστα του Ίλια Ίβιτς βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη διετία, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.
Ο 23χρονος αμυντικός, που πρόπερσι έπαιξε σε 28 ματς και πέρσι σε 31, φέτος μετρά μόλις 4 εμφανίσεις και έχει να αγωνιστεί από τις 29 Σεπτεμβρίου.
Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μένει να φανεί αν η «Ένωση»θα κινηθεί για τον νεαρό άσο που θεωρείται παίκτης με προοπτική και δυνατότητες εξέλιξης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events