League Cup Αγγλίας: Το κινηματογραφικό τρέιλερ της Τσέλσι για το ματς με την Γιουνάιτεντ

League Cup Αγγλίας: Το κινηματογραφικό τρέιλερ της Τσέλσι για το ματς με την Γιουνάιτεντ

Εμπνευσμένοι από τη γνωστή σειρά Stranger Things, στην Τσέλσι προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημιουργώντας ένα κινηματογραφικό τρέιλερ για την αποψινή αναμέτρηση

cheltrailer_o_r_g
Η Τσέλσι έχει μπει στον… αυτόματο πιλότο η «αρμάδα» του Λάμπαρντ και σκορπάει τον τρόμο στους αντιπάλους της. Το Σάββατο βρήκε νέο πρωταγωνιστή, τον Πούλισιτς, που πέτυχε χατ-τρικ και την οδήγησε μαεστρικά στο διπλό στο Μπέρνλι, το οποίο ήρθε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-4.

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον το κλίμα είναι εξαιρετικό στο εσωτερικό της. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το εν λόγω σερί ξεκίνησε με την «επτάρα» επί της Γκρίσμπι (7-1 εντός έδρας) για τον προηγούμενο γύρο Λιγκ Καπ. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, την οποία έχει κατακτήσει 5 φορές συνολικά (1965, 1998, 2005, 2007, 2015).

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει την καλύτερη φάση της από την αρχή της περιόδου και επιτέλους αποδίδει σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα. Την Κυριακή πέρασε με άνεση (1-3) από το Νόριτς, σε μια αναμέτρηση που επέβαλε την ανωτερότητά της και ξεδίπλωσε τις επιθετικές αρετές της.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό της στο πρωτάθλημα μετά από 8 μήνες, αλλά και το πρώτο τρίποντό της έπειτα από 4 αγωνιστικές. Στους «32» του Λιγκ Καπ χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποφύγει το κάζο με τη Ροτσντέιλ (ομάδα L1) και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης