Την πρώτη του δήλωση μετά την επιστροφή του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Ο νέος τεχνικός της Κ19 δήλωσε χαρούμενος που είναι ξανά μέλος των Πειραιωτών, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε.
«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.
Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.