Την πρώτη του δήλωση μετά την επιστροφή του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Ο νέος τεχνικός της Κ19 δήλωσε χαρούμενος που είναι ξανά μέλος των Πειραιωτών, ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε.
«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά.
Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.