ΑΕΚ: Βράνιες, Λιβάγια και συμπαίκτες τους... έβριζαν εν χορώ τον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Βράνιες, Λιβάγια και συμπαίκτες τους... έβριζαν εν χορώ τον Ολυμπιακό!

Σερβικό Μέσο δημοσίευσε βίντεο από το πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες, όπου φαίνονται παίκτες της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση να χορεύουν ημίγυμνοι στην πίστα και να τραγουδούν υβριστικό σύνθημα εναντίον του Ολυμπιακού

VRANJES
Το βράδυ της Δευτέρας  (22/10), σε μαγαζί της Γλυφάδας, ο Όγκνιεν Βράνιες μαζί με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, και παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Ίλια Ίβιτς και Νίκου Κωστένογλου, γιόρτασαν τα 30α γενέθλια του Βόσνιου αμυντικού.

Στο πάρτι του Βράνιες ήταν καλεσμένη η Σέρβα Μαντόνα όπως χαρακτηρίζουν στην χώρα της, την τραγουδίστρια Σβετλάνα Τσέτσα Ραζανάτοβιτς η οποία ξεσήκωσε τους πάντες με την παρουσία της. 
VRANJES_2


Κλείσιμο
Μάλιστα κάποια στιγμή ο Βράνιες μαζί με τους Λιβάια, Κρίστιτσιτς, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν ημίγυμνοι, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε η σέρβικη εφημερίδα Kurir.

Λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας που είχε το σχήμα της «Αγιά Σοφιάς», ο Βράνιες μαζί με κάποιους συμπαίκτες του και κάποιους ακόμα καλεσμένους τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα εναντίον του Ολυμπιακού, τον οποίο η «Ένωση» αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (27/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη Super League 1.

Δείτε στο 3:14 το... «ξέσπασμα» κατά του Ολυμπιακού


Δείτε βίντεο: ΑΕΚ: Έπεσαν «καμπάνες» για το πάρτι του Βράνιες και τις ύβρεις κατά του Ολυμπιακού
ΑΕΚ: Έπεσαν «καμπάνες» για το πάρτι του Βράνιες και τις ύβρεις κατά του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης