Μπάσκετ: Παραιτήθηκε ο Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Μπάσκετ: Παραιτήθηκε ο Μίλαν Τόμιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Την παραίτησή του από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα υπέβαλε ο Μίλαν Τόμιτς, αλλά ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Νεμπόισα Τσόβιτς δεν την έκανε δεκτή

TOMIC
Η ήττα από την Κρκα στην Αδριατική λίγκα ήταν η τρίτη συνεχόμενη του Ερυθρού Αστέρα, σε όλες τις διοργανώσεις (Μπουντούτσνοστ και Μακάμπι Τελ Αβίβ), ενώ παράλληλα ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι για τον Μίλαν Τόμιτς!

Όπως αποκάλυψε η σέρβικη εφημερίδα «Kurir», ο 46χρονος τεχνικός -που πρώτη φορά στην καριέρα του εργάζεται ως πρώτος προπονητής- υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», αλλά ο πρόεδρός τους, Νεμπόισα Τσόβιτς, δεν την έκανε δεκτή.

Ο Τόμιτς συναντήθηκε τη Δευτέρα (21/10) με τον ισχυρό άνδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για πάνω από τρεις ώρες.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο πρώην «θρύλος» του Ολυμπιακού έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, οπότε και πείστηκε να συνεχίσει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Μάλιστα, την Τρίτη (22/10) ο Τσόβιτς θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και έτσι είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης