Σοκαριστικό βίντεο: Προπονητής αγκαλιάζει οπλισμένο μαθητή και γλιτώνει σχολείο από τραγωδία

Σοκαριστικό βίντεο: Προπονητής αγκαλιάζει οπλισμένο μαθητή και γλιτώνει σχολείο από τραγωδία

Ένα τρομερό στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις δικαστικές Αρχές της Αμερικής, με πρωταγωνιστή έναν προπονητή ποδοσφαίρου που καταφέρνει ηρωϊκά να αφοπλίσει μαθητή σε σχολείο και να τον σφίξει στην αγκαλιά του μέχρι να ηρεμήσει

100401
Ένα ακόμη κρούσμα οπλοχρησίας από ανήλικο στην Αμερική παρολίγον να μετατραπεί σε τραγωδία. Συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με μια φοβερή περιπέτεια ήρθε ένας προπονητής ποδοσφαίρου σε σχολείο του Πόρτλαντ όταν αντίκρυσε οπλισμένο μαθητή που απειλούσε να ανοίξει πυρ.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο βίντεο, ο Keanon Lowe, προπονητής ποδοσφαίρου και στίβου, που είχε αναλάβει και χρέη φύλακα, πλησίασε τον 17χρονο προσεκτικά και τον αγκάλιασε σφιχτά, αφοπλίζοντάς τον. Ο ηρωϊσμός και η τρυφερότητα της πράξης του ήταν ικανά για να λυγίσουν τον νεαρό δράστη, ο οποίος και παρέδωσε το όπλο που κρατούσε στα χέρια του.

Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιέγραψε ο ίδιος ο τεχνικός στην εκδίκαση της υπόθεσης, με τους εισαγγελείς να δίνουν στη δημοσιότητα και το συγκλονιστικό βίντεο.

«Είδα το βλέμμα στο πρόσωπό του, το βλέμμα του επάνω στα μάτια του, κοίταξε το όπλο και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν πραγματικό. Τότε άρχισα να λειτουργώ με βάση το ένστικτο. Έβαλα δύο χέρια πάνω στο όπλο και ήμουν ικανός να τον παλέψω», δήλωσε συγκλονισμένος.

Δείτε το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο:

Watch: Video shows high school football coach disarm shotgun-toting student
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης