Premier League, Τσέλσι - Νιουκάστλ 1-0: «Χτίζουν» σερί οι Μπλε

Ενα γκολ του Αλόνσο έδωσε τη νίκη 1-0 στην Τσέλσι κόντρα στη Νιουκάστλ κι έστειλε τους Μπλε στη 2η θέση και στο -7 από τους Reds- Εγραψε ιστορία ο Οντόι

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι Μπλε επικράτησαν 1-0 της Νιουκάστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, πέτυχαν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και βρέθηκαν στη 2η θέση και στο -7 από τη Λίβερπουλ (με ματς περισσότερο). Εγραψε ιστορία ο Χάντσον - Οντόι, ο οποίος έγινε ο δεύτερος νεότερος (18 ετών, 346 ημερών) παίκτης στην Premier League που μοιράζει ασίστ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολεύθηκε αρκετά να φανεί απειλητική για τις «Καρακάξες». Μάλιστα, χρειάστηκε να φτάσει στο 20ο λεπτό για να κάνει την πρώτη φάση, αλλά ο Μάουντ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Κακό το α' μέρος χωρίς πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να είναι εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Λονδρέζους ήρθε στο 57΄ όταν η κεφαλιά του Άμπραχαμ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Αμπραχαμ και Πούλισικ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, αλλά στο 73ο ο Μάρκος Αλόνσο με διαγώνιο αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 1-0.



Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ζουμά, Τομορι, Μπάρκλεϊ (43' Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Μάουντ (64΄ Πούλισικ), Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον - Οντόι (90' Τζέιμς)

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Κλαρκ, Σααρ, Βίλεμς, Λασάλς, Γιέντλιν, Αλμιρόν (70' Κάρολ), Μαξιμίν (85' Γκέιλ), Μ. Λόνγκσταφ, Σ. Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον (83΄Ατσού)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr