Premier League, Τσέλσι - Νιουκάστλ 1-0: «Χτίζουν» σερί οι Μπλε

Premier League, Τσέλσι - Νιουκάστλ 1-0: «Χτίζουν» σερί οι Μπλε

Ενα γκολ του Αλόνσο έδωσε τη νίκη 1-0 στην Τσέλσι κόντρα στη Νιουκάστλ κι έστειλε τους Μπλε στη 2η θέση και στο -7 από τους Reds- Εγραψε ιστορία ο Οντόι

chelsea_-new
Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι Μπλε επικράτησαν 1-0 της Νιουκάστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, πέτυχαν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και βρέθηκαν στη 2η θέση και στο -7 από τη Λίβερπουλ (με ματς περισσότερο). Εγραψε ιστορία ο Χάντσον - Οντόι, ο οποίος έγινε ο δεύτερος νεότερος (18 ετών, 346 ημερών) παίκτης στην Premier League που μοιράζει ασίστ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολεύθηκε αρκετά να φανεί απειλητική για τις «Καρακάξες». Μάλιστα, χρειάστηκε να φτάσει στο 20ο λεπτό για να κάνει την πρώτη φάση, αλλά ο Μάουντ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Κακό το α' μέρος χωρίς πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να είναι εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Λονδρέζους ήρθε στο 57΄ όταν η κεφαλιά του Άμπραχαμ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Αμπραχαμ και Πούλισικ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, αλλά στο 73ο ο Μάρκος Αλόνσο με διαγώνιο αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 1-0.



Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ζουμά, Τομορι, Μπάρκλεϊ (43' Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Μάουντ (64΄ Πούλισικ), Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον - Οντόι (90' Τζέιμς)

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Κλαρκ, Σααρ, Βίλεμς, Λασάλς, Γιέντλιν, Αλμιρόν (70' Κάρολ), Μαξιμίν (85' Γκέιλ), Μ. Λόνγκσταφ, Σ. Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον (83΄Ατσού)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης