Super League 2: Σέντρα ξανά στις 26 Οκτωβρίου

Super League 2: Σέντρα ξανά στις 26 Οκτωβρίου

«Λευκός καπνός» βγήκε από την συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague 2 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία ορίστηκε τελικά για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/10) και θα γίνει από την 2η αγωνιστική

superl
Οριστική επίλυση στο «μπλόκο» του πρωταθλήματος της Superleague 2 προέκυψε μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το πρωί της Πέμπτης (17/10).

Έπειτα από αναβολές επί αναβολών, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που βρισκόταν στον «αέρα» διευθετήθηκε με τις συμμετέχουσες ομάδες να αποδέχονται ομόφωνα την πρόταση της ΕΡΤ κι έτσι αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Οκτωβρίου.

Βασικό σημείο της συμφωνίας αποτελεί ότι ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός κεντρικής διαχείρισης, αφού οι άνθρωποι του θεώρησαν ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περυσινή σεζόν και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αντίθετα, σε ευνοϊκή θέση από την συμφωνία βρίσκονται Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα που θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα λόγω ονόματος και εμπορικότητας, με την γιαννιώτικη ΠΑΕ να περιμένει 750.000 ευρώ να μπουν στα ταμεία της την ώρα που εκκρεμεί ακόμα αν η διοργανώτρια αρχή θα μοιράσει τα χρήματα διά του 11, λόγω της αποχώρησης του Απόλλωνα.

Προς το παρόν, οι υπόλοιπες δέκα ομάδες αναμένεται να εισπράξουν εκάστη το ποσό των 400.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει από τη 2η αγωνιστική, συνεπώς οι αναβληθείσες αγωνιστικές θα διεξαχθούν εμβόλιμα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης