ΑΕΚ, Τσιντώτας: Μας εξιτάρει η Ριζούπολη, εκεί σηκώσαμε το πρωτάθλημα

ΑΕΚ, Τσιντώτας: Μας εξιτάρει η Ριζούπολη, εκεί σηκώσαμε το πρωτάθλημα

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Παναγιώτης Τσιντώτας, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Ριζούπολη που φέρνει ωραίες αναμνήσεις στην ΑΕΚ και για την ευκαιρία που περιμένει ο ίδιος να αρπάξει

tsin
Ο Τσιντώτας αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στο κυριακάτικο ματς με τον Βόλο λόγω του τραυματισμού του Βασίλη Μπάρκα. Ο γκολκίπερ της Ένωσης μιλώντας στη NOVA υπογράμμισε ότι περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία του, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η Ριζούπολη, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, είναι ένα γήπεδο που φέρνει στην ΑΕΚ ωραίες αναμνήσεις λόγω της κατάκτησης του τίτλου το 2018.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στη NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος για την Κυριακή: «Ο προπονητής αποφασίζει. Υπάρχουν ενδείξεις, αλλά καθημερινά παλεύουμε στις προπονήσεις».

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή:  «Κάθε διακοπή βοηθά στη βελτίωση. Δουλέψαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, ο Βόλος έχει δείξει καλά σημάδια».

Για τον Κωστένογλου και την ψυχολογική ανάταση: «Ήταν ένα ηλεκτροσόκ που το χρειαζόταν η ομάδα. Ο Κωστένογλου άγγιξε την ψυχή μας και μας βοήθησε να βγάλουμε το πάθος για την ΑΕΚ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε αυτήν την εικόνα».

Για το πόσο εύκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να μένει τόσο διάστημα στον πάγκο: «Υπάρχει δυσκολία. Αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν δεν είμαστε έτοιμοι στην προπόνηση δεν θα βγει στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να δίνω το 100% στην προπόνηση και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση. Έχουμε δει τον αντίπαλο, ο Βόλος έχει μια αξιόλογη ομάδα, το έχει δείξει και δημιουργεί ευκαιρίες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τις δύο ισοπαλίες: «Είναι δύο απώλειες βαθμολογικές. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας. Στην ΑΕΛ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να μείνουμε στις δύο ισοπαλίες».

Για τη Ριζούπολη: «Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει, θα έχει πολύ κόσμο. Οπότε θα το νιώθουμε, μας εξιτάρει αυτό το γήπεδο, έχουμε σηκώσει και το πρωτάθλημα εκεί και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι πιο οικογενειακά, πιο ωραία τα πράγματα».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης