La Liga: Αίτημα αμοιβαίας αλλαγής έδρας στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία

La Liga: Αίτημα αμοιβαίας αλλαγής έδρας στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία

Η ισπανική Λίγκα ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να ματαφερθεί ο αγώνας Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (που είναι προγαμματισμένος για τις 26/10) στη Μαδρίτη, επικαλούμενη τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη Βαρκελώνη μετά την καταδική εννέα Καταλανών πολιτικών

BARCA
Το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα κινείται σε ρυθμούς clasico καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος, το οποίο όμως από σήμερα βρίσκεται στον αέρα ως προς τον τόπο διεξαγωγής του.

Κι η αιτία είναι η έκκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Βαρκελώνη μετά την καταδίκη 9 Καταλανών πολιτικών, μια απόφαση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και καθημερινές διαδηλώσεις.

Μάλιστα υπάρχουν ήδη πληροφορίες ότι την ημέρα του αγώνα θα κορυφωθούν οι διαδηλώσεις και η Λίγκα ζήτησε από την Ομοσπονδία να υπάρξει αμοιβαία αλλαγή έδρας επικαλούμενη λόγω έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα οι δύο ομάδες δεν ρωτήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι πριν πάρει την απόφαση της η Ομοσπονδία θα επικοινωνήσει και με τις δύο διοικήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταλανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανέβαλλε όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδι στην περιοχή, απόφαση που φυσικά δεν επηρεάζει τους αγώνες της La Liga.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης