Μάξι Λόπες: «Εχω συγχωρέσει τον Ικάρντι για τη Γουάντα Νάρα»
Ο πρώην σύζυγος της Γουάντα Νάρα, Μάξι Λόπες, ισχυρίστηκε ότι έχει αφήσει για πάντα πίσω του το γεγονός ότι ο τότε φίλος του Μάουρο Ικάρντι μπήκε στο σπίτι του και έκανε δεσμό μαζί της
Είναι μία από τις ερωτικές ίντριγκες που απασχόλησαν για χρόνια το Calcio. Ο Μάξι Λόπες έβαλε στο σπίτι του τον Μάουρο Ικάρντικαι τελικά ο δεύτερος βρέθηκε να μπλέκει με τη γυναίκα του πρώτου, Γουάντα Νάρα, με όλα τα υπόλοιπα να είναι γνωστά. Ο Λόπες όμως που στα 35 του αγωνίζεται στη Serie B με την Κροτόνε, εξήγησε ότι έχει δώσει άφεση αμαρτιών στον συμπατριώτη του και δεν ασχολείται πλέον με όσα συνέβησαν τότε.
«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη.
Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Αλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου και να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία. Ολα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.