Στην ομάδα του Ερντογάν ο Τούρκος που απολύθηκε από τη Ζανκτ Πάουλι λόγω... Ερντογάν
Ο Τσενκ Σαχίν είχε απομακρυνθεί από την γερμανική ομάδα επειδή στήριξε την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία - Ο Τούρκος εξτρέμ ξεκίνησε προπονήσεις με την Μπασάκσεχιρ
Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Τσενκ Σαχίν, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του από την Ζανκτ Πάουλι.
Ο γερμανικός σύλλογος προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση μετά την απόφαση του Τούρκου άσου, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media τάχθηκε υπέρ της εισβολής του τουρκικού στρατού στην Συρία.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Σαχίν επέστρεψε στην Τουρκία και θα ξεκινήσει προπονήσει με την πρώην ομάδα του, την Μπασάκσεχιρ, που φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγέτη της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς οι ιδιοκτήτες και οι χορηγοί της ομάδας στηρίζουν το AKP, το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του προέδρου της Τουρκίας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.