Προκριματικά Euro 2020, Βουλγαρία-Αγγλία: Δύο διακοπές στο πρώτο ημίχρονο λόγω ρατσιστικών συνθημάτων

Προκριματικά Euro 2020, Βουλγαρία-Αγγλία: Δύο διακοπές στο πρώτο ημίχρονο λόγω ρατσιστικών συνθημάτων

Αναταραχή στο Βουλγαρία - Αγγλία, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εκτοξεύουν ρατσιστικά συνθήματα κατά Άγγλων παικτών και τον διαιτητή να έχει κάνει ήδη δύο προειδοποιήσεις για οριστική διακοπή - Αν υπάρξει και τρίτη διακοπή στο ματς, θα είναι οριστική

BULG
Η Αγγλία έχει φανταστικό ξεκίνημα στη Σόφια όπου προηγείται στο ημίχρονο με 4-0  της Βουλγαρίας αλλά οι γηπεδούχοι ίσως έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από την ήττα  αν οι οπαδοί τους συνεχίσουν να «εκτοξεύουν» ρατσιστικά συνθήματα προς τους Άγγλους. 

Μετά από 30 λεπτά αγώνα  ο Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ διέκοωε προσωρινά το ματς  λόγω ρατσιστικών συνθημάτων που είχαν ως στόχο τον Τάιρον Μινγκς. Υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα η οποία «απαντήθηκε» από τους Βούλγαρους οπαδούς με εκτόξευση αντικειμένων προς τον αγγλικό πάγκο, περισσότερα ρατσιστικά συνθήματα και... ναζιστικούς χαιρετισμούς. 

Παρ' όλα αυτά το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά μόνο και μόνο για να διακοπει στο 41ο λεπτό λόγω πιο έντονων ρατσιστικών εκδηλώσεων αλλά και κίνησης των Βούλγαρων προς το σημείο που κάθονται οι Άγγλοι οπαδοί ,υπήρξε δεύτερη προειδοποιητική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ενώ την ίδια στιγμή οι παίκτες των «τριών λιονταριών» και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκάρεθ Σαουθγκεητ διαμαρτύρονταν έντονα προς το διαιτητή της αναμέτρησης ζητώντας την οριστική διακοπή του ματς. 

Τελικά το ημίχρονο έληξε κανονικά αλλά σύμφωνα με το πρωτόκολο της  UEFA τυχόν επόμενη διακοπή θα είναι οριστική με τις κυρώσεις για την υπαίτια ομάδα να αναμένονται βαρύτατες.  Αφού μάλιστα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, στο δρόμο για τα αποδυτήρια ο αρχηγός της Βουλγαρίας Ιβελίν Ποπόβ τα είπε σε έντονο ύφος με τους οπαδούς λόγω της συμπεριφοράς τους, όπως έκανε και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου σε πιο έντονο ύφος, όταν και επαναληφθηκαν τα ίδια. 

Υπενθυμίζεται ότι το ματς γίνεται στο «Βασιλέφσκι» μεγάλο μέρος του οποίου είναι κλειστό από την UEFA ως τιμωρία για... ρατσιστικά συνθήματα. Τώρα, όπως φαίνεται, θα κλείσει και το υπόλοιπο...

popov-boulgaria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης