Προκριματικά Euro 2020: Χαρακίρι η Αρμενία, Εντυωπιακή η Βοσνία

Προκριματικά Euro 2020: Χαρακίρι η Αρμενία, Εντυωπιακή η Βοσνία

Αυτοκτονία της Αρμενίας, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας στο Λιχτενστάιν κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη 2η θέση του ομίλου- Στο άλλο ματς του ομίλου η  Βοσνία έκανε το καλύτερό της ματς στον όμιλο, διέλυσε με 4-1 τη Φινλανδία και μπήκε δυνατά στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020

bosniaaa
Λιχτενστάιν-Αρμενία: 1-1



Κλείσιμο
Η Αρμενία έκανε χαρακίρι στο Rheinpark Stadion, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λιχτενστάιν. Βρέθηκε στους 10 βαθμούς, συγκατοικεί στην 3η θέση με τη Βοσνία, αλλά δεν έπιασε ποτέ τη Φινλανδία στη 2η θέση. Οι Αρμένιοι έπειτα την εξαιρετική εμφάνιση με τους Βόσνιους, προσγειώθηκαν ανώμαλα, μιας και οι γηπεδούχοι τους έβαλαν πολύ δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία. Μπορεί να προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Μπαρσεγκιάν έπειτα από ασίστ του Γκαζαριάν, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Το Λιχτενστάιν βρήκε χώρους και στους 72΄ ο Φρικ διαμόρφωσε το 1-1.

Βοσνία-Φινλανδία: 4-1



Η Βοσνία ήταν εντυπωσιακή στη Ζένιτσα, διέλυσε με 4-1 τη Φινλανδία και μπήκε ξανά δυνατά στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020. Oι Βόσνιοι βρέθηκαν στο -2 από τους Φινλανδούς, ενώ κάλυψαν και τη διαφορά τερμάτων από το ματς του Τάμπερε (0-2). Ο Προσινέτσκι δικαιώθηκε με την παραμονή του στον πάγκο, ενώ εκτός ήταν ο τραυματίας Τζέκο. Η Βοσνία μπήκε δυνατά, είδε το γκολ του Γκόζακ να ακυρώνεται, ενώ δεν επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Βίτσκα στο 15'. Χρυσή αλλαγή ο Χαΐροβιτς, ο οποίος στο 29' άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο τελείωμα. Στο 37' ο Πιάνιτς από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι μιας και η μπάλα από το σουτ του Κολάσινατς βρήκε στο στήθος του Σοΐρι.. Ο σταρ της Γιουβέντους είχε δοκάρι στο 54', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 73' ο Χόντζιτς πέτυχε το 4-0, ενώ οι Φινλανδοί απλά μείωσαν στο 79' με τον Πόγιανπαλο. 

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης