Βράνιες: Οργανώνει πάρτι γενεθλίων και καλεί την... αντίζηλο της Καρλέουσα, «Μαντόνα της Σερβίας»!

Βράνιες: Οργανώνει πάρτι γενεθλίων και καλεί την... αντίζηλο της Καρλέουσα, «Μαντόνα της Σερβίας»!

Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες θα κάνει ένα χλιδάτο πάρτι, στο οποίο θα δώσει 50.000 ευρώ στην εντυπωσιακή τραγουδίστρια «Τσέτσα», την επονομαζόμενη και «Μαντόνα της Σερβίας», η οποία αποτελεί την αντίζηλο της Καρλέουσα

vran_kar_ceca
Μια φορά γίνεσαι 30 και ο άσος της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, ετοιμάζεται να το γιορτάσει δεόντως. Εδώ και καιρό μάλιστα έχει αρχίσει την οργάνωση της βραδιάς καθώς θέλει όλα να είναι άψογα για το πάρτι των γενεθλίων του.  Συγκεκριμένα, στις 24 Οκτωβρίου ο Όγκνιεν Βράνιες κλείνει τα 30 και θα το γιορτάσει στην Αθήνα με έναν επικό τρόπο και καλεσμένη τη... Μαντόνα της Σερβίας. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδας Kurir το φαντασμαγορικό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με επίσημη προσκεκλημένη την εντυπωσιακή τραγουδίστρια «Τσέτσα», η οποία αποτελεί την μεγάλη αντίζηλο της Γελένα Καρλέουσα. 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα φέρνει στο φως της δημοσιότητας κι άλλες πληροφορίες, βάσει των οποίων: «Ο Βράνιες έχει προσκαλέσει φίλους του από τη Σερβία, τη Βοσνία, το Βέλγιο και φυσικά τους συμπαίκτες από την ΑΕΚ. Έχει νοικιάσει ένα μεγάλο μαγαζί σε ελίτ μέρος της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πάρτι. Λέγεται ακόμη πως θα φέρει μουσικούς από τη χώρα του, αλλά κυρίως έχει προσκαλέσει τη μεγάλη «εχθρό» της Γελένα Καρλέουσα. Την περίφημη «Τσέτσα»! Πρόκειται για την επονομαζόμενη και ως «Μαντόνα της Σερβίας». Η 46άχρονη θα ταξιδέψει με αεροπλάνο από την Κύπρο στην Ελλάδα και γι’ αυτή τη guest βραδιά η αμοιβή της θα φτάσει τις 50.000 ευρώ».

Αν συμβεί βεβαίως αυτή η συνάντηση, σύμφωνα με την «Kurir», «η Καρλέουσα θα τρελαθεί». 

Υπενθυμίζεται πως το ερωτικό σκάνδαλο Βράνιες-Καρλέουσα είχε συγκλονίσει τη Σερβία το προηγούμενο διάστημα, μετά την εκατέρωθεν δημοσιοποίηση ερωτικών μηνυμάτων, γυμνών φωτογραφιών και ποικίλων στοιχείων που "μαρτυρούσαν" την παράνομη σχέση μεταξύ της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή. Και όπως όλα δείχνουν το εν λόγω στόρι αναμένεται να έχει εξελίξεις...

Δείτε φωτογραφίες της καυτής Τσέτσα:

Κλείσιμο


ξ





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💕💕💕 @cecaraznatovic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Svetlana CECA Ražnatović 🔱 (@cecaraznatovic_star) στις





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης