Υπόκλιση Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: Άξιζε τη νίκη-Ήταν καλύτερος
Την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά αναγνώρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την λήξη της αναμέτρησης για τους "4" στο Masters της Σανγκάης
Δίκαια νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία αναδείχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Σέρβος τενίστας ρωτήθηκε εάν ο Έλληνας μπορεί να φτάσει έως το Νο1 και απάντησε: «Ναι, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο.1».
Όσο αφορά το παιχνίδι είπε: «Άξιζε τη νίκη, ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο και το τρίτο σετ, αλλά δεν είχα ένταση. Δεν είχα δυναμική κίνηση και επιτάχυνση στα χτυπήματά μου. Δεν είχα κανένα μπρέικ πόιντ σε αυτά τα σετ.
Σέρβιρε καλά και μπράβο του, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα. Ο Στέφανος έπαιζε πολύ καλά μετά το σερβις του, με υψηλή ποιότητα. Υποστήριζε το σερβίς του με επιθετικά πρώτα χτυπήματα στα ράλι. Δεν τον έκανα να αμυνθεί αρκετά. Του έδωσα χρόνο να κυριαρχήσει στο πίσω μέρος του court, άξιζε τη νίκη».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.