Μπάρσνλεϊ: Η διοίκηση απέλυσε τον κόουτς και οι οπαδοί του έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτι

Μπάρσνλεϊ: Η διοίκηση απέλυσε τον κόουτς και οι οπαδοί του έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτι

Η κάκιστη πορεία της ομάδας οδήγησε τον Ντάνιελ Στέντελ στο ταμείο ανεργίας, αλλά οι οπαδοί της Μπάρνσλεϊ τον κέρασαν ένα τελευταίο ποτό λέγοντας το δικό τους ευχαριστώ

Stendel
Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στην 23η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Championship έχοντας μία νίκη σε 11 ματς και όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο πλήρωσε ο προπονητής της ομάδας.

Ο Γερμανός Ντάνιελ Στέντελ λίγες ώρες μετά την συντριβή της ομάδας του από την Πρέστον με 5-1 ενημερώθηκε για την απόλυση του με τη διοίκηση να κάνει λόγο για «αναγκαία αλλαγή προκειμένου η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Ωστόσο οι οπαδοί της Μπάρνσλεϊ δεν ήταν σύμφωνοι με την συγκεκριμένη κίνηση καθώς δεν ξεχνούν ότι ο Στέντελ ήταν αυτός που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μπόρεσε πέρσι να οδηγήσει την ομάδα στην 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Έτσι μόλις έγινε γνωστή η απόλυσή του κι αφού οι διοικούντες δεν είχαν την ευγένεια να του πουν ένα τυπικό έστω ευχαριστώ, οι οπαδοί της Μπάρνσλεϊ κάλεσαν τον Γερμανό σε μια παμπ και ήπιαν μαζί του.



Κλείσιμο
Όχι μόνο την πατροπαράδοτη μπύρα, αλλά και τεκίλα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί με τον Στέντελ να δηλώνει συγκινημένος: «ήταν πολύ συναισθηματικό και αυθόρμητο αυτό που έγινε. Κι όπως μου είπαν πολλοί άνθρωποι: Μία φορά κόκκινος (τα χρώματα της Μπάρνσλεϊ) για πάντα κόκκινος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης