Προκριματικά Euro 2020: Οι Άγγλοι θα αποχωρήσουν από το γήπεδο αν ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα

Προκριματικά Euro 2020: Οι Άγγλοι θα αποχωρήσουν από το γήπεδο αν ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα

Όπως αποκάλυψε ο Τάμι Έιμπραχαμ οι Άγγλοι διεθνείς αποφάσισαν ότι σε περίπτωση που μέλος της ομάδας δεθχεί ρατσιστική επίθεση σε αγώνα των προκριματικών Euro 2020 θα αποχωρήσουν από το γήπεδο μη περιμένοντας το πρωτόκολλο που έχει επιβάλλει η UEFA

Tammy
O Τάμι Έιμπραχαμ κάνει ντεμπούτο στην Εθνική Αγγλίας καθώς κλήθηκε για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Τσεχία, Βουλγαρία, ωστόσο μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου έβγαλε μία πολύ σημαντική είδηση.

Όπως αποκάλυψε αυτός και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να πάνε κόντρα στο πρωτόκολλο της UEFA, αναφορικά με ρατσιστικές επιθέσεις στους αγωνιστικούς χώρους το οποίο έχει τρία βήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τις σχετικές ανακοινώσει από τα μεγάφωνα, το δεύτερο με την προσωρινή διακοπή και το τρίτο με την οριστική διακοπή του αγώνα.

«Για μένα έπρεπε να υπάρχει μόνο ένα βήμα, γιατί αν αφήσεις να γίνουν περισσότερα τότε απλά ο κόσμος ψάχνει να βρει δικαιολογίες. Αν συμβεί κάτι πρώτη φορά προφανώς δε θα γίνει κάποια ενέργεια, αλλά αν επαναληφθεί τότε θα υπάρξει μια απόφαση της ομάδας και των προπονητών », είπε ο νεαρός επιθετικός της Τσέλσι και συνέχισε:

«Είχαμε μια συνάντηση στα αποδυτήρια για το συγκεκριμένο θέμα και όπως είπε ο Χάρι Κέιν αν συμβεί και δεν είμαστε ικανοποιημένοι τότε θα βγούμε από το γήπεδο όλοι μαζ χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιο είναι το σκορ. Το τι θα γίνει με το ματς και τους βαθμούς είναι θέμα της Ομοσπονδίας, αλλά το θέμα εδώ είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούμε να επικροτούμε τέτοιες συμπεριφοές.»

Ο ίδιος έχοντας υποστεί ρατσιστικές επιθέσεις στα social medai ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι απδεοκτή μια τέτοια συμπεριφορά και δεν υπάρχουν δικαιολογές για όλους όσοι κρύβοννται πίσω από ένα πληκτρολόγιο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης