Τερ Στέγκεν: «Δεν έχω τσακωθεί με τον Νόιερ»

Τερ Στέγκεν: «Δεν έχω τσακωθεί με τον Νόιερ»

Για τη σχέση του με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, μίλησε ο Αντρέ Τερ Στέγκεν, με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τελευταία για τη θέση του βασικού γκολκίπερ

TER_STEGEN
Για τη σχέση του με τον Μάνουελ Νόιερ, μίλησε ο Αντρέ Τερ Στέγκεν, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το φιλικό της εθνικής Γερμανίας με την Αργεντινή, στο οποίο ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί ως βασικός.

«Δεν τσακώνομαι με τον Μάνουελ. Ο Νόιερ ξέρει ότι όταν έκανα αυτές τις δηλώσεις πήγαιναν για εμένα. Έχουμε καλή σχέση, πολύ επαγγελματική, μιλάμε πολύ, όμως αυτό το θέμα δεν ήταν αφορμή για καυγά μεταξύ μας», είπε ο γκολκίπερ των «μπλαουγκράνα» με αφορμή τον ντόρο που έχει γίνει τελευταία σχετικά με τη φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια της «Nationalmannschaft».

Ο Τερ Στέγκεν σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, που είχε τονίσει πως αν δεν είναι ο Νόιερ βασικός, δεν θα επέτρεπε στους παίκτες της ομάδας του να ξαναπάνε στην εθνική.

«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί, τις τελευταίες εβδομάδες έχω επικεντρωθεί στο να παίζω ποδόσφαιρο και δεν είναι κάτι που προκαλεί προβληματισμό», τόνισε.

www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης