Τόμιτς: «Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με φήμες, είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα»

Τόμιτς: «Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με φήμες, είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα»

Ο Μίλαν Τόμιτς με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο να αναλάβει τον Ολυμπιακό

4483687
Από το βράδυ της Δευτέρας άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες που εμφάνιζαν τον Μίλαν Τόμιτς ως υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τις συγκεκριμένες πληροφορίες να αναπαράγονται κι από τα μέσα της Σερβίας καθώς ο παλαίμαχος ερυθρόλευκος άσος είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Βλέποντας όμως την έκταση που παίρνει το συγκεκριμένο θέμα ο Τόμιτς αποφάσισε να κάνει μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα με την οποία πάντως δεν διαψεύδει σε καμία περίπτωση τις σχετικές φήμες.

«Δεν θέλω και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τέτοιες φήμες. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και είμαι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο επόμενο ματς της EuroLeague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Γι' αυτό και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να προσκαλέσω τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν», αναφέρει στη δήλωση του ο Τόμιτς κι απομένει να δούμε αν πίσω από τον καπνό υπάρχει και πραγματική φωτιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης