Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο είναι παίκτης - ελίτ»!

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο είναι παίκτης - ελίτ»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία μίλησε με πολύ καλά λόγια για την αξία του Ρούμπεν Σεμέδο, βασικού στόπερ της ομάδας του Ολυμπιακού

4882332
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό καθώς μιλώντας στο Rádio Renascença είπε για:

Τον Σεμέδο: Είναι παίκτης με τεράστιο ταλέντο, τεράστια ικανότητα, ένας παίκτης - ελίτ. Εδώ και καιρό έλεγα ότι είναι παίκτης επιπέδου Εθνικής. Δεν είναι πλέον ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική, αυτό έχει περάσει. Η εθνική Πορτογαλίας είναι πολύ καλά δομημένη. Με αυτή την προσθήκη όμως, θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Την κλήση του στην Εθνική: Είδα την κλήση του με μεγάλη ικανοποίηση και μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τις φετινές του εμφανίσεις. Ο Ρούμπεν είναι ποιοτικός παίκτης που δούλεψε σκληρά για να φτάσει στην εθνική. Γνωρίζω ότι είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που είχε.

Την παρουσία του στον Ολυμπιακό: Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα. Είναι μεγάλος παίκτης και έχει καθοριστική συμβολή στους αγώνες του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης