Ραμίρεθ: Πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, γι' αυτό υπάρχει το VAR

Ραμίρεθ: Πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, γι' αυτό υπάρχει το VAR

Ο  τεχνικός της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο πρώτο 45λεπτο, τόνισε ότι η Ξάνθη στοχεύει ψηλά και κατέφυγε στη λύση του VAR, μιλώντας για τα δύο γκολ

ραμιρεθ
Στην ομορφιά του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε μετά τη νίκης της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού ο Κίκο Ραμίρεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να στέκεται παράλληλα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 και στη διαφορά της εικόνας των δύο ομάδων, αλλά να μην τοποθετείται για τις διαιτητικές αποφάσεις και τα δύο τέρματα που έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραμίρεθ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Θα είμαι τελείως ειλικρινής. Στο πρώτο ημίχρονο η άλλη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο και χαίρομαι για αυτό».

Για το σερί της Ξάνθης στην Αθήνα επί του αντιπάλου της: «Δεν είχαμε κάποιο σκοπό παραπάνω λόγω του σερί, παίξαμε ανταγωνιστικά. Έχουμε πετύχει πέντε νίκες σε έξι αγώνες και αυτό κάνει τον κόσμο να μιλάει καλά για εμάς».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Υπάρχει το VAR. Εγώ δεν έχω δει τις φάσεις αλλά γι’ αυτή τη δουλειά υπάρχει το VAR».

Για την πορεία της Ξάνθης και αν αλλάζουν οι στόχοι της πλέον: «Είμαστε μια ταπεινή ομάδα αλλά σίγουρα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στοχεύουμε ψηλά».

Για τη σύγκριση με το φιλικό του Αυγούστου: «Για την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχω να πω κάτι. Για τη δική μου ομάδα έχω να πω ότι έχουν αλλάξει πράγματα. Κυνηγούσαμε τρεις βαθμούς σήμερα».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης