Champions League: Σπουδαίο διπλό η Ντόρτμουντ, χαμένη ευκαιρία για Νάπολι

Champions League: Σπουδαίο διπλό η Ντόρτμουντ, χαμένη ευκαιρία για Νάπολι

Η Ντόρτμουντ χάρις σε δύο γκολ του Χακίμι πέρασε από την έδρα της Σλάβια Πράγας, ενώ η Νάπολι είχε δύο δοκάρια πολλές ευκαιρίες, όπως και η Γκενκ, αλλά έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 2ης  αγωνιστικής του Champions League 

slavia_dort
Ο Χακίμι με δύο γκολ σε ισάριθμες κόντρα επιθέσεις χάρισε στην Ντόρτμουντ το πρώτο της φετινό τρίποντο στο Champions League, ενώ Γκενκ και Νάπολι επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρίων με το ματς να τελειώνει 0-0.

Γκενκ-Νάπολι
Η Γκενκ ήθελε να ξεπλύνει τη ντροπή της συντριβής στο Σάλτσμπουργκ, η Νάπολι να κάνει το 2χ2 μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, αλλά τελικά έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με ατελείωτες φάσεις.



Οι Ιταλοί είχαν τρία δοκάρια συνολικά (δύο ο Μίλικ στο πρώτο ημίχρονο), αλλά στο τελευταίο ημίωρο οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και σχεδόν κάθε επίθεση τους μύριζε γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Γκενκ: Κούκε – Μαέλε, Κουέστα, Λουκούμι, Ουρόνεν – Μπέργκε, Χροσόφσκι – Iτο, Χάτζι (91′ Χέινεν), Μπογκοντά (90′ Πέιντσιλ) – Σαμάτα.

Κλείσιμο
Νάπολι: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι (33′ Μάλκουιτ) – Καγεχόν, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Έλμας (58′ Μέρτενς) – Λοσάνο, Μίλικ (72′ Γιορέντε).

Σλάβια Πράγας-Ντόρτμουντ 0-2
Ο Μαροκινός Ασράφ Χακίμι εξελίχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή της νίκης της Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισε το τρίποντο στους Βεστφαλούς.



Στο πρώτο ημίχρονο η Μπορούσια ήταν καλύτερη και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 35' όταν ο Χακίμι έφυγε στην κόντρα και με ωραίες προσποιήσεις πέτυχε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλάβια ήταν καλύτερη, αλλά σπατάλησε τις σημαντικές ευκαιρίες που είχε και στο φινάλε ο Χακίμι και πάλι κλείδωσε το τρίποντο των Γερμανών.

Σλάβια Πράγας: Κόλαρ – Τσούφαλ, Κούντελα, Χοβόρκα, Μπόριλ – Σούτσεκ, Σέβτσικ – Μάσοπουστ (76′ Ζέλενι), Στάντσιου (83′ Σκόντα), Ολαγίνκα – Τετσλ (59′ Βαν Μπούρεν).
Ντόρτμουντ: Μπίρκι – Πίστσεκ, Ακανζί, Χούμελς, Γκερέιρο – Ντιλέινι, Βίτσελ – Σάντσο (74′ Αζάρ), Μπραντ (91′ Γκέτσε), Χακίμι (90′ Ζαγκαντού) – Ρόις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης