Αθλητική πανδαισία τον Οκτώβριο

Αθλητική πανδαισία τον Οκτώβριο

Η αθλητική δράση για ακόμα μία σεζόν αρχίζει να κορυφώνεται Όλες οι διοργανώσεις εγχώριες και μη, αρχίζουν να παίρνουν φωτιά και ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός!

euroleague_eurohoops
Το Vodafone TV δίνει σε όλους τους φίλαθλους τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα αθλητικό υπερθέαμα με τις συναρπαστικές διοργανώσεις στα κανάλια Novasports.
Η αρχή γίνεται με τη μπασκετική πανδαισία που προσφέρουν οι καλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη EUROLEAGUE και EUROCUP.

Η αυλαία ανοίγει με την ανανεωμένη EUROLEAGUE των 18 πλέον ομάδων, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να επιθυμούν να ανακτήσουν τα σκήπτρα της μεγαλύτερης μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
O μπασκετικός Οκτώβριος περιλαμβάνει την παρθενική συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα του Μίλαν Τομιτς στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε μια αναμέτρηση με χρώμα ‘αιωνίων’ (4/10) , την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την κάτοχο του τροπαίου ΤΣΣΚΑ του δικού μας Γιάννη Ιτούδη (30/10) αλλά και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την περυσινή έκπληξη και φιναλίστ της διοργάνωσης ΕΦΕΣ.
euroleague


Κλείσιμο
Τζάμπολ και για το εξαιρετικά ανταγωνιστικό EUROCUP, με τη συμμετοχή ιστορικών ομάδων και την παρθενική συμμετοχή του φιλόδοξου ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Όσο για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου το Vodafone TV επιφυλάσσει σπουδαίες αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα που ίσως κρίνουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ντέρμπυ ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κλέβει την παράσταση του ενδιαφέροντος , αλλά και την επικίνδυνη έξοδο του ΠΑΟΚ στο ΒΟΛΟ και της ΑΕΚ στην ΛΑΡΙΣΑ.

4238267


Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, έχουν επίσης την δυνατότητα να απολαύσουν τα παραδοσιακά μεγάλα ντέρμπυ του CAMPIONATO, τις πλούσιες σε θέαμα αναμετρήσεις του Ολλανδικού και Γαλλικού πρωταθλήματος αλλά και της πάντα ενδιαφέρουσας Βρετανικής CHAMPIONSHIP.

Επειδή το αθλητικό θέαμα στο Vodafone TV δεν σταματά ποτέ , για τους φίλους των άλλων σπορ ο Οκτώβρης επιφυλάσσει μεγάλες διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι , θεαματικούς ποδηλατικούς γύρους και το εντυπωσιακό world snooker cup .
Το Vodafone TV και τον ΟΚΤΩΒΡΗ παίζει μεγάλη μπάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης