Champions League: «Εφτάρα» η Μπάγερν, «ναυάγιο» η Ρεάλ - Όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής

Champions League: «Εφτάρα» η Μπάγερν, «ναυάγιο» η Ρεάλ - Όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν επί της Γαλατασαράι και την Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λοκομοτίβ Μόσχας - Δείτε βίντεο με τα 28 γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα

21695491
Με 28 γκολ στις οκτώ πρώτες αναμετρήσεις άνοιξε την αυλαία της η 2η αγωνιστική του Champions League, συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο με την πρεμιέρα της μεγάλης διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν πέτυχε απλώς μία σημαντική νίκη στο Λονδίνο, αλλά διέσυρε με 7-2 την Τότεναμ, η οποία δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στη γερμανική μηχανή των «Πάντσερ».

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, στην Τουρκία επί της Γαλατασαράι, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μόσχα, επί της Λοκομοτίβ.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσμα της 1ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής του Champions League:

Γαλατασαράι-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1
Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1
Κλείσιμο
Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου 2-7
Μάντσεστερ Σίτι -Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 2-0
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Γιουβέντους-Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπριζ 2-2
Αταλάντα-Σαχτάρ: 1-2

Το σημερινό πρόγραμμα:

Γκενκ-Νάπολι (21:55)
Σλάβια Πράγας-Μπορούσια Ντόρτμουντ (21:55)
Λίβερπουλ-Σάλτσμπουργκ (22:00)
Μπαρτσελόνα-Ίντερ (22:00)
Λειψία-Λιόν (22:00)
Ζενίτ Πετρούπολης-Μπενφίκα (22:00)
Λιλ-Τσέλσι (22:00)
Βαλένθια-Άγιαξ (22:00)


Ακολουθούν οι περιγραφές και τα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ των χθεσινών αγώνων του Champions League:

Γιουβέντους - Λεβερκούζεν 3-0

«Η Λεβερκούζεν είναι στο -1 από την Μπάγερν, με έχει εντυπωσιάσει για την ευκολία με την οποία κυκλοφορεί την μπάλα και έχει τα καλύτερα physical stats της Bundesliga», έλεγε την παραμονή του αγώνα ο Μαουρίτσιο Σάρι, θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι παίκτες του θα είναι συγκεντρωμένοι στους Γερμανούς και όχι με το μυαλό στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ιντερ. Το κατάφερε ή όχι, αυτός θα κρίνει. Το γεγονός, πάντως, είναι ότι η Γιουβέντους πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ που έβαλαν οι τρεις μπροστά στο 4-3-1-2...



Η Λεβερκούζεν μπήκε για να παίξει ανοιχτά και το έκανε, κυκλοφορώντας την μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τον Σέζνι. Η Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, υπενθύμισε ότι της αρκεί ένα λάθος του αντιπάλου για να "χτυπήσει". Το έκανε ο Τα στο 17', μη διώχνοντας σωστά την μπάλα σε μια βαθιά μπαλιά του Κουαδράδο, με αποτέλεσμα ο Ιγουαΐν να την κατεβάσει ωραία και να σημαδέψει γωνία για το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο δεν είχε πολλά πράγματα. Μια ανούσια κατοχή μπάλας από τους Γερμανούς και σοβαρότητα από τους Ιταλούς, οι οποίοι ήλεγχαν την κατάσταση χωρίς να ανεβάσουν ρυθμό.

Και δεν ανέβασαν ούτε στο δεύτερο, έχοντας πάντα όμως τον έλεγχο. Στο 57' θα μπορούσαν να έχουν και προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε το διαγώνιο του Ρονάλντο, για να έρθει τελικά το 2-0 στο 61': Ο CR7 στον Ιγουαΐν, αυτός έκανε το γύρισμα, ο Πορτογάλος δεν πήρε την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Μπερναρντέσκι, ο οποίος βρήκε δίχτυα. Στο 67' ο Πιάνιτς πήγε να σκοράρει από το... κόρνερ αλλά η μπάλα βρήκε δοκάρι και στο 75' ο Ιγουαΐν έβγαλε τετ α τετ τον Ρονάλντο αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε. Οι δυό τους, όμως, θα... μονομαχούσαν ξανά στο 88' και αυτή τη φορά θα πανηγύριζε ο Πορτογάλος, γράφοντας το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (74' Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (78' Ράμσεϊ), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (83' Ντιμπάλα).
Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Λ. Μπέντερ, Τα, Σ. Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγκις (80' Σινκγκράβεν), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Χάφερτς, Ντεμιρμπάι (46' Αμίρι), Φόλαντ, Αλάριο (68' Παουλίνιο).


Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Ηταν το φαβορί και κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει το διπλό. Σε αντίθεση με το δικό της DNA, η Ατλέτικο παρατάχθηκε με τρεις επιθετικούς στη Μόσχα και έφτασε στο 0-2 επί της Λοκομοτίβ, η οποία δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος της δυσκολίας του αγώνα και να υπερασπιστεί ότι ήταν εκείνη 1η την 1η αγωνιστική (σ.σ.: είχε κάνει διπλό στη Λεβερκούζεν).


Σε δύο χρόνους (48') ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Ευρώπη με τους Ροχιμπλάνκος, για να γίνει ο νεότερος σκόρερ (19 ετών, 325 ημερών) στην ιστορία τους στον θεσμό, ξεπερνώντας τον Αγουέρο (20 ετών, 106 ημερών).

Ο ίδιος ξεκίνησε μάλιστα και τη φάση του δεύτερου γκολ, με την προβολή του Παρτέι (58') να κλειδώνει το τρίποντο. Ετσι η Ατλέτικο παρέμεινε αήττητη και στην τρίτη επίσκεψη στο εν λόγω γήπεδο (2 νίκες, 1 ισοπαλία) και βρέθηκε στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με τη Γιουβέντους.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Μουρίλο, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ (80' Εντερ), Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο, Μπαρίνοβ, Σμόλοβ (83' Κολομέιτσεβ), Ζαμαλετντίνοβ (33' Ιντόβου)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Αρίας, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Σαούλ, Κόκε (87' Κορέα), Παρτέι, Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (84' Ερμόσο), Ντιέγκο Κόστα (77' Λεμάρ).

Γαλατάσαραϊ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Η Παρί πέτυχε το απόλυτο ξεκίνημα στο Champions League, φεύγοντας με νίκη με 1-0 από την Πόλη επί της Γαλατάσαραϊ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπορεί να δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, όμως εκείνοι που ήταν καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μουσλέρα κράτησε όρθια την Γαλατά με τις αποκρούσεις του και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.


Τα πράγματα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά. Και στο 52’ ήρθε το γκολ που άξιζε η Παρί. Μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια έφερε τον Σαράμπια στην περιοχή και εκείνος έδωσε την ασίστ για να κάνει ο Ικάρντι το 0-1. Αυτό το τέρμα, όμως, ξύπνησε την ομάδα του Τερίμ, που ανέβασε στροφές στη συνέχεια, με τον Μαρκίνιος να σώζει στη γραμμή την προσπάθεια του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός είχε ακόμη μία καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ πριν οι φιλοξενούμενοι πάρουν και πάλι τα ηνία και χάσουν ευκαιρίες με τους Μενιέ και Μπαπέ. Μπορεί να μην βρήκαν το δεύτερο γκολ, όμως έφτασαν στη νίκη.


Μάντσεστερ Σίτι - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0

Το καθήκον της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι που πήρε ακόμα ένα τρίποντο και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του τρίτου ομίλου, επικρατώντας στο «Έτιχαντ» με 2-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το δύο στα δύο στους ομίλους και με μια επαγγελματική επικράτηση, έβαλε πλώρη για την κορυφή από νωρίς.

Ο Γκιντογκάν στο 22’ είχε δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νταβίντ Σίλβα δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να ανοίξει λογαριασμό. Οι «σίτιζενς» έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 55’ όταν... έκρυψαν την μπάλα σε μια υποδειγματική επίθεση, με τον Στέρλινγκ να ολοκληρώνει ιδανικά κάνοντας το 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Φόντεν που είχε περάσει αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Άγγλους.

Τότεναμ -Μπάγερν Μονάχου 2-7


Ασύλληπτο, μοναδικό, η Μπάγερν έκανε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία της στο Champions League, διέλυσε 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο κι έστειλε μήνυμα... επιστροφής! Εγινε η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει τόσα τέρματα στην Αγγλία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα οι «σπερς»  υπέστησαν την πιο βαριά ήττα αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. 


H Tότεναμ μπήκε δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, πίεσε και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Τόσο στο 5ο λεπτό όσο και στο 10ο ο Ντεμπελέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Νόιερ κράτησε την εστία του ανέπαφη. Ωστόσο, στο 12ο λεπτό οι Σπερς άνοιξαν το σκορ, με τον Σον να τελειώνει άψογα τη φάση. Ωστόσο, χρειάστηκαν... 194 δευτερόλεπτα για να απαντήσει η Μπάγερν, αφού ο Κίμιχ με σουτάρα πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν!

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Νόιερ ήταν εντυπωσιακός και νίκησε τόσο τον Άλι στο 18΄ όσο και τον Σον στο 20ο λεπτό. Ο διεθνής γκολκίπερ είχε ακόμα μια σούπερ επέμβαση στο 26' και την προσπάθεια του Κέιν.

Οι Βαυαροί ισορρόπησαν μετά το 30', πήραν μέτρα, Κουτίνιο και Κομάν έδωσαν ώθηση και στο 41' ο Βραζιλιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Σοκ για τους Σπερς στο 45', ο Λεβαντόφσκι άρχισε τη φάση με τρομερή ντρίμπλα και την ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο. Ηταν το 13ο γκολ του σε 10 ματς σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, περισσότερα από οποιονδήποτε στα big-five πρωταθλήματα. 

Το ξεκίνημα της Μπάγερν στην επανάληψη ήταν... εκκωφαντικό, πίεσε ψηλά, ανάγκασε τους γηπεδούχους σε διαδοχικά λάθη και βρήκε δίχτυα δυο φορές. Στο 53' ο Γκνάμπρι πέτυχε το 3-1 και στο 55' ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική κούρσα σημείωσε το 4-1.

Οι Σπερς αντέδρασαν και στο 61΄ο Ρόουζ κέρδισε πέναλτι, με τον Κέιν να ευστοχεί και να μειώνει σε 4-2. Κι όμως, ο εφιάλτης είχε μόλις αρχίσει για τους Σπερς. Ο Γκνάμπρι στο 85' πέτυχε χατ τρικ σημειώνοντας το 5-2. Οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και στο 87' ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 6-2. Στο 88' ήρθε το 7ο σοκ για την Τότεναμ, με τον Γκνάμπρι να κάνει καρέ και να διαμορφώνει το 7-2!

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό, Αλι (71' Μόουρα), Γουίνκς (81' Λαμέλα), Ντομπελέ (64'), Σον, Κέιν

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Νόιερ, Μπόατενγκ (72' Μαρτίνεθ), Αλάμπα (46' Τιάγκο), Σούλε, Κίμιχ, Παβάρ, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Τολισό, Λεβαντόφσκι, Κομάν (71' Πέρισιτς)


Ρεάλ Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ 2-2


Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης στη 2η αγωνιστική των ομίλων να έχει μόλις έναν βαθμό. Και το απρόσμενο; Να λέει και πάλι καλά. Τι άλλο να σκεφτείς, όταν στο 39' είχε βρεθεί να χάνει 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και να καταφέρνει να σώσει τουλάχιστον την ισοπαλία (2-2) στο φινάλε. Από τις 153 ομάδες που ξεκίνησαν με έναν πόντο στη 2η αγωνιστική, μόνο οι 30 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (19,6%).



Στο 9' ο Ντένις έβαλε ένα περίεργο γκολ με απίθανο-άθελά του- τελείωμα. Πήρε την παράλληλη, βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά και χωρίς να καταλάβει και ίδιος πώς, έκανε το 0-1, το οποίο πιστοποιήθηκε στο VAR ότι δεν ήταν οφσάιντ. Και εκεί που αναμενόταν ανατροπή, έγινε το απίθανο 0-2 ξανά με τον Ντένις στην πλάτη της άμυνας (39'), με τον Νιγηριανό φορ να γίνεται ο τρίτος αντίπαλος με δύο γκολ στο ημίχρονο σε ευρωπαϊκό ματς εκεί μέσα (1991 Ρατσένκο, 2018 Μάντζουκιτς).

Η Ρεάλ δεν ήταν καλή, αλλά βρήκε την ισοπαλία με δύο κεφαλιές. Η πρώτη του Σέρχιο Ράμος (55') σήμανε και το 10ο γκολ του στον θεσμό, όπου περισσότερα ως αμυντικοί σκόρερ έχουν μόνο οι (Ρομπέρτο Κάρλος 16, Ελγκέρα 15, Πικέ 14). Η πίεση αυξήθηκε μέχρι το φινάλε. Στο 84' αποβλήθηκε ο Φόρμερ και στο επόμενο λεπτό ο Καζεμίρο έσωσε κάπως τα πράγματα. Στο ημίχρονο είχε βγει αλλαγή χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Κουρτουά και γενικότερα το κλίμα στο γήπεδο και στην εξέδρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό...

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά (46' Αρεολά), Σέρχιο Ράμος, Νάτσο (46' Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (67' Βινίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά

Μπριζ (Πολ Κλεμέντ): Μινιολέ, Σομπόλ, Μάτα, Ντελί, Μέχελε, Φόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Τάου (90'+2' Σκρίβερς), Ντένις (71' Οπέντα, 87' Κουλς), Ντιατά.

Τα αποτελέσματα του ομίλου
Ρεάλ Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ 2-2
Γαλατασαράι - Παρί ΣΖ 0-1

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1.Παρί ΣΖ 3
2.Κλαμπ Μπριζ 2
3.Γαλατασαράι 1
4.Ρεάλ Μαδρίτης 1

Αταλάντα-Σαχτάρ 1-2

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δήλωνε σίγουρος ότι η ομάδα του πήρε το μάθημα της μετά το πάθημα του Ζάγκρεμπ, όπου και είχε γνωρίσει τη συντριβή από τη Ντινάμο. Και όντως, η Αταλάντα ήταν πολύ καλύτερη, χωρίς όμως αυτό να φτάσει για να πάρει και τη νίκη. Βασικά, δεν έφτασε για να πάρει ούτε την ισοπαλία, αφού λίγο η απειρία και λίγο η ατυχία, "τιμώρησαν" σκληρά τους... νεοφώτιστους στη διοργάνωση: Γκολ του Σόλομον στο 95', 0/2 για τους Μπεργκαμάσκι, πρώτη νίκη για τη Σαχτάρ και η συνέχεια ίσως να είναι καλή για τους Ουκρανούς και σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη για τους Ιταλούς...


Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά μετά το 10λεπτο η Αταλάντα ανέβασε στροφές. Ετσι, στο 14' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκόμες από τον Κρίβτσοβ αλλά ο Πιάτοβ απέκρουσε την εκτέλεση του Ιλιτσιτς... Παρ' όλα αυτά οι Μπεργκαμάσκι δεν πτοήθηκαν, πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Πάσαλιτς στο 28' και δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ζαπάτα μετά τη λάθος έξοδο του Πιάτοβ (1-0). Κάπου εκεί η Σαχτάρ αποφάσισε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, προειδοποίησε με το σουτ του Τάισον στο 30' και στο 41' ισοφάρισε με τον Μοράες, ο οποίος απέφυγε και τον Γκολίνι μετά την κάθετη του Πάτρικ (1-1). Στο τέλος του ημιχρόνου, μάλιστα, οι Ουκρανοί άγγιξαν το δεύτερο γκολ με το φάουλ του Μπονφίμ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β' μέρος η Αταλάντα ήταν αυτή που έπαιζε πιο επιθετικά και έψαχνε περισσότερο το δεύτερο γκολ, κάνοντας τις φάσεις για να το πετύχει. Στο 63', όμως, ο Ζαπάτα δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κολομβιανός βρέθηκε ξανά σε θέση βολής αλλά ο Πιάτοβ απέκρουσε. Και με τους Ιταλούς να παίζουν μπροστά και παράλληλα να αγχώνονται πίσω, αφού είναι πρωτάρηδες σε αυτό το επίπεδο, η Σαχτάρ βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει στο 81' με το σουτ του Στεπανένκο που απέκρουσε ο Γκολίνι και αυτό του Κοβαλένκο που έφυγε άουτ ένα λεπτό μετά. Η Αταλάντα απάντησε με το σουτ του Μαλινόβσκι να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 88', ενώ στο 91' ο Πιάτοβ απέκρουσε την προσπάθεια του Γκόμες, για να έρθει η φάση του ματς στο 95': Πάσα στον Σόλομον, αυτός -αφού η άμυνα απουσίαζε- πέρασε και τον Γκολίνι και έγραψε το 1-2 για τη Σαχτάρ!


Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Μασιέλο (68' Μουριέλ), Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Πάσαλιτς, Καστάν (57' Γκόσενς), Γκόμες, Ιλιτσιτς (57' Μαλινόβσκι), Ζαπάτα.

Σαχτάρ Ντόνετσγκ (Λουίς Κάστρο): Πιάτοβ, Μπόλμπατ, Κριβτσόβ, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Μάρλος (86' Κονοπλιάνκα), Κοβαλένκο, Πάτρικ (69' Σόλομον), Τάισον, Μοράες.

Τα αποτελέσματα


Αταλάντα – Σαχτάρ 1-2
(33’ Ζαπάτα – 41’ Μοράες, 90+ Σόλομον)
Μαν. Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ  2-0

Βαθμολογία

Μαν. Σίτι 3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αταλάντα 0










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης