Champions League, Γκερέρο: «Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε»

Champions League, Γκερέρο: «Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τον βαθμό δυσκολίας και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αλλά τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο μόνο τη νίκη στο αυριανό ματς

Guerrero
Ο Ισπανός σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα παίξουμε σε μία ατμόσφαιρα που δεν θα είναι εύκολη. Όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσφέρουμε καλό θέαμα στους φιλάθλους μας και φυσικά να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα είπε: «Φυσικά και είναι σημαντικός ο ρόλος του επιθετικού και να σκοράρει. Όμως πάντα πρέπει να βοηθάμε και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά εάν η ευκαιρία σου επιτρέψει να σκοράρει και την έχεις θα το κάνεις. Δουλειά μας όμως είναι να συνεισφέρουμε και αμυντικά».

Τέλος ρωτήθηκε για τις πολύ καλές επιδόσεις του Ερυθρού Αστέρα εντός έδρας και απάντησε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα του συλλόγου. Εμείς από την άλλη είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε κάνει και προσφέρει μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη. Στόχος είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψουμε πολύ και ο στόχος μας είναι η νίκη».

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης